25-27 қарашада Анталия қаласындағы Antalya Expo Көрме орталығында 2-ші халықаралық гастрономия фестивалі өтті. Жылдың тақырыбы – зәйтүн. Төрешілікке әлемге әйгілі аспаздар шақырылды.
Өндірістік оқыту шебері мен колледж білім алушылары осы кездесуге қатысты.
2-ші халықаралық «Gastro Antalya 2021» гастрономия фестивалінің қорытындысы бойынша біздің команданың қоржыны 8 медальмен толықты.
Өндірістік оқыту шебері Бахтыбаева Жанна Бакытжановна-1 алтын және 1 күміс
Даукенова Еркежан-1 күміс және 1 қола
Идрисова Назигум-1 алтын және 1 қола
Арьянова Вера – 1 золото и 1 серебро
Leave a Reply